Ledig-stilling-topp
Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør AS er ett av Vesterålens ledende entreprenørselskaper. De senere årene har vi utvidet vårt nedslagsfelt til å omfatte hele landsdelen. Vi leverer entreprenørtjenester til både det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid. SE Byggservice er en avdeling i Sortland Entreprenør som har spesialisert seg på utvidelser, renovering og oppgradering av private boliger. De tilbyr tjenester med fagmessig utførelse og løsninger med høy teknisk kvalitet.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter:

Fagarbeidere tømmer og betong

Til et selskap i vekst søker vi kompetente fagarbeidere innen tømmer og betong til spennende oppdrag i landsdelen. Sortland Entreprenør ansetter nå både tømrere og betongarbeidere til større oppdrag for det offentlige og private næringslivet.

SE Byggservice er på utkikk etter dyktige tømrere med øye for kvalitet til sitt arbeid innen privatmarkedet, gjerne med erfaring innen maling, flis-legging og kjøkkenmontasje.

Vi kan tilby deg en spennende, fremtidsrettet stilling i et solid firma med konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger og et positivt arbeidsmiljø.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med daglig leder Andreas Einejord på telefon 951 94 945 eller e-post aei@se-gruppen.no.

Arbeidssted: Sortland.
Søknadsfrist: Løpende.

Bli med på laget - søk idag!

Del denne stillingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email