Ledig-stilling-laerlinger
Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør

Sortland Entreprenør AS er ett av Vesterålens ledende entreprenørselskaper. De senere årene har vi utvidet vårt nedslagsfelt til å omfatte hele landsdelen. Vi leverer entreprenørtjenester til både det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid.

Lærlinger

Sortland Entreprenør ønsker å medvirke til å sikre rekruttering av neste generasjons håndverkere i bygg- og anleggsbransjen. Vi har derfor som mål å gjennomføre to til fire fagprøver i året. Vi har også som mål at ca.10% av våre medarbeidere skal være lærlinger.

Vår samarbeidsavtale med Hadsel videregående skole, bygg- og anleggsteknikk Melbu innebærer at vi er behjelpelig med å skaffe praksisplasser, har elever i utplassering samt stiller med lærlingplasser etter endt skolegang. Sortland entreprenør har med bakgrunn i denne ordningen en egen fagarbeideransvarlig som følger lærlinger og praksiskandidater fram til fagbrev.

Både før og etter fagprøven gir vi kandidatene mulighet for kurs, etterutdanning, jobb og videre karriere i Sortland entreprenør.

I senere år har vi hatt flere oppdrag utenfor Vesterålen, som er basisområdet vårt. Denne utvidede satsingen har vært vellykket og vi definerer nå vårt markedsområde til å gjelde hele Nord-Norge.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Daglig Leder Andreas Einejord på e-post aei@se-gruppen.no, eller Personalsjef Anne Reinsnes anne@se-gruppen.no.

Bli med på laget - søk idag!

Del denne stillingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email