Fra-trainee-til-fast-ansatt1
Fra-trainee-til-fast-ansatt1
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

Fra trainee til fast ansatt

Etter en strålende innsats i trainee-perioden ønsker vi Aleksander Gregersen velkommen ombord som fast ansatt! Aleksander er utdannet ved UiT Norges arktiske universitet i Narvik, og går over i rollen som prosjektleder.

Aleksander har det siste året deltatt i Look Norths ettårig traineeprogram, som kobler sammen noen av landets skarpeste, nyutdannede kandidater på bachelor- og masternivå, med arbeidsgiverne i Lofoten og Vesterålen. Som trainee via Look North får man delta i et sosialt nettverk, faglige kurs og seminarer samt opprette gode kontakter i næringslivet.

Aleksander har stor interesse for ny teknologi og har vært en stor ressurs for oss når det gjelder implementering av nye digitale arbeidsverkstøy som AR og bruk av droneteknologi til prosjektmonitorering og fotografering. Vi er glade for at han blir med oss videre på laget, og kan fortsette sitt bidrag til å rigge Sortland Entreprenør for fremtida.

Under kan du se en film hvor Aleksander og Andreas Einejord (daglig leder) forteller om hvordan det er å være trainee hos Sortland Entreprenør og Look North. Filmen er produsert av Nettrakett.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email