Om oss

Sortland Entreprenør AS er Vesterålens ledende entreprenørselskap. De senere årene har vi utvidet vårt nedslagsfelt til å omfatte hele landsdelen. Vi leverer entreprenørtjenester til både det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid. I tillegg rehabiliterer vi næringseiendommer.

Egne fagarbeidere

Vi er stolte av å ha en stor egen arbeidsstokk med fagarbeidere, i en bransje hvor mange aktører baserer seg utelukkende på innleie og vikariater. Vi tror det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet!

Totalt er vi 58 ansatte, hvorav 11 arbeider på kontoret i Markveien på Sortland og 47 stykker arbeider ute på våre byggeplasser.

Ønsker å sikre rekruttering til byggenæringen

Sortland Entreprenør jobber aktivt med å sikre rekrutteringen av morgendagens helter til byggenæringen, og har som mål at 10% av våre medarbeidere til enhver tid skal være lærlinger. I dag har vi 6 lærlinger hos oss, og hver lærling får en egen mentor som følger dem opp gjennom prosjektets gang.

Når det gjelder rekruttering av ingeniører og tekniske fag har vi en svært attraktiv trainee-ordning i samarbeid med Look North. Våre trainee’er fungerer som selvstendige prosjektledere helt fra starten av, men får samtidig all nødvendig hjelp og støtte fra erfarne kolleger med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen.

Karrieremuligheter

Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha mulighet for både personlig og faglig utvikling, og vi ønsker å legge til rette for at de som ønsker det kan stige i gradene. Flere av de som i dag jobber hos oss som formenn eller prosjektledere begynte en gang i tiden hos oss som lærling.

Vi er åpen for å legge til rette for at motiverte kandidater kan ta formannsskole eller prosjektlederskole hos NESO mens de arbeider hos oss.

Et tilbud til privatmarkedet

SE Byggservice er en avdeling i Sortland Entreprenør, og tilbyr tjenester i forbindelse med utvidelser, renovering og oppgradering av private boliger. Avdelingen ble opprettet i 2014 på grunn av økende etterspørsel etter kompetanse på privatmarkedet.

SE Byggservice har såpass stålkontroll på det de driver med at de tilbyr hele 10 års garanti på sine håndverkstjenester, i stedet for de lovpålagte 5. Om du er på jakt etter noen til å bygge eller renovere hus og hjem kan du kontakte Stian på e-post san@sebyggservice.no eller telefon 951 94 955.

En del av Kronsteingruppen

Sortland Entreprenør er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 14 bedrifter og 240 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Besøk Kronsteingruppens hjemmeside her.