SE Byggservice

SE Byggservice er en del av selskapet Sortland Entreprenør, og tilbyr tjenester i forbindelse med utvidelser, renovering og oppgradering av private boliger. Vi har fokus på fagmessig utførelse og løsninger med høy teknisk kvalitet innen bygg, rehabilitering og asbestsanering.

Stort eller smått – vi tar jobben!

Utvidet garanti

Vi ønsker å gi deg som kunde trygghet i et lengre perspektiv. Derfor tilbyr vi ti års garanti på utførte håndverkstjenester – fem år lenger enn normalt for utførelsesansvar på byggeteknisk arbeid. Dette gjør vi fordi vi er trygge på at kvaliteten på det vi leverer holder mål – også på sikt.

Vår lokale tilstedeværelse, gjør oss dessuten lett tilgjengelige dersom det skulle dukke opp spørsmål i etterkant av utført jobb. Vi leverer mesterkvalitet i alle ledd, med løsninger godkjent for det norske markedet.

Vi jobber etter gjeldende TEK – en forskrifter som stiller strenge krav til blant annet fuktsperre, lufttetthet og energiforbruk. SE Byggservice lever av fornøyde kunder. Derfor har vi alltid kvalitet som første prioritet når vi planlegger og gjennomfører våre prosjekter. Det gir deg løsninger du er tjent med i fremtiden.

Kontaktinfo

Er det noe du lurer på, enten det er vedrørede nye prosjekter eller annet, så er det bare å ta kontakt!

Telefon

​Stian Andersen, Avdelingsleder
SE Byggservice
(+47) 951 94 955

E-post

san@sebyggservice.no

Adresse

SE Byggservice v/Sortland Entreprenør AS Markveien 18 ​​8402 Sortland

Facebook

Følg oss på Facebook for oppdateringer og nyheter

Nettside

Se SE Byggservices egen nettside for mer informasjon:
https://sebyggservice.no