Bilde av dame foran et hus under bygging
Introduserer-SE-byggservice1
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

Introduserer SE byggservice

Skal du bygge ut, oppgradere huset, legge nytt tak eller skifte noen vindu? Da ville du kanskje ikke tenke på å ringe entreprenøren bak hele regionens storstue – Kulturfabrikken – det mest kompliserte byggeprosjektet i regionen…? Men nå står vårt nye avdeling SE Byggservice klar til innsats. Vi har investert i en park med utstyrshengere. De kommer til deg sammen med dyktige fagfolk fra våre rutinerte arbeidslag og får jobben gjort til avtalt tid – med mesterkvalitet i alle ledd.

Vi i SE Byggservice ønsker å tilby deg som kunde trygghet, kvalitet og pålitelighet. For å understreke det, slår vi til med noe vi tror er en nasjonal nyhet – nemlig ti års garanti på jobben! Garantien gjelder utførelsesansvar på byggeteknisk arbdeid. Det gjør vi fordi vi er trygge på at utførelsen og kvaliteten på arbeidet våre folk leverer holder mål – også på sikt.

Er det dyrt? Ja, du kan nok finne billigere leverandører. Men du kjøper ikke alle klærne dine på salg. Kvalitet betyr mye for de fleste av oss. Det samme gjelder når du velger bil. Det er ikke de billigste bilene det selges mest av. Boligen vår er noe av det viktigste vi eier. Så de fleste ønsker kvalitet her også. Det får du hos oss!

– Å få et stort og seriøst firma på jobben, ga trygghet på flere måter. Alt ble gjort etter alle regler og forskrifter, og derfor vet jeg at det ikke kommer til å bli noe tull med det i senere, sier Kent-Gjøran Hansen fra Sortland.

Pålitelighet og tilstedeværelse er også viktig. Sortland Entreprenør har levert kvalitetsbygg i over 50 år. Det borger for at dersom du skulle ha spørsmål knyttet til en jobb vi har gjort – noen år senere, så er vi der fortsatt og vil ta hånd om deg på beste måte – med løsninger du er tjent med. Vi lever av fornøyde kunder, og har lagt vår ære i å ha kunden i fokus siden 1965. Det er gode grunner til at du bør benytte SE Byggservice til ditt byggeprosjekt!

Ta kontakt med Stian Andersen på telefon 951 94 955, så avtaler våre fagfolk tid for befaring for å gi deg pris på det du ønsker å få gjort!

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email