ISO-10ende-gang
ISO-10ende-gang
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

ISO 9001 sertifisert!

Forrige uke utførte Det Norske Veritas den årlige revisjonen av vårt kvalitetssystem, noe som førte til at vi ble ISO 9001 sertifisert for 10 gang!

ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse. I Sortland Entreprenør er vi opptatt av å sikre god kvalitet til våre kunder, noe denne sertifiseringen viser. I tillegg synes vi det er en svært nyttig øvelse i seg selv å ha en grundig årlig gjennomgang og kvalitetssikring av våre systemer, utført av en uavhengig part. Det hjelper oss å holde oss oppdatert og opprettholde fokus på KS i hverdagen.

Åse Sykehjem som vi i disse dager bygger for Andøy Kommune ble valgt ut som fokusprosjekt, og årets gjennomgang fokuserte på våre systemer og rutiner knyttet til oppstart av nye prosjekter.

Årets revisjon ble litt annerledes på grunn av covid-19, og måtte gjennomføres på teams. Dette medførte at det årlige byggeplass-besøket ikke kunne gjennomføres, men til gjengjeld fikk vi en enda grundigere sjekk av våre digitale kvalitetssystemer.

Ved å velge en ISO-sertifisert leverandør kan du som kunde være trygg på at virksomheten leverer til rett tid, rett kvalitet og rett pris. Et godt tilpasset og velfungerende kvalitetsstyringssystem sikrer nemlig effektiv drift og styring, og minimerer sjansen for at det oppstår feil.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email