NLSH-Helikopterlandingsplass5
NLSH-Helikopterlandingsplass5
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

NLSH Helikopterlandingsplass og utbygging av akuttmottak

Vi i Sortland Entreprenør er nå godt på vei til ferdigstillelse av vårt prosjekt for NLSH Vesterålen. Her har vi etablert ny helikopterlandingsplass utenfor akuttmottaket dimensjonert for de nye redningshelikoptrene av typen AW-101, et helikopter med et vingespenn på nærmere 20 meter og en tørrvekt på over ti tonn.

Den nye landingsplaten er tett under 40 meter i diameter og er i overkant av 1000 kvadratmeter. Det har gått med rundt 15 tonn med armeringsjern og flere kilometer med varmerør har blitt lagt til nå. Hele platen skal varmes opp med vannbåren varme slik at sikker drift kan opprettholdes året rundt i ekte nordnorsk klima.

Vår underentreprenør Hadsel Maskin har hatt underentreprisen for grunnarbeid og utenomhus og vi har samarbeidet med Nilsson Haras som har rørleggerarbeidet, samt Elektro Installasjon som har hatt det elektriske.

Tett samarbeid og god kommunikasjon har vært nøkkelen til et velfungerende samarbeid som har gitt god produksjon i prosjektet.

Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til videre arbeider med innbygging av akuttmottaket og ferdigstillelse av landingsplassen.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email