Sigerfjord-fisk
Sigerfjord-fisk
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

Ny og bedre hverdag for Sigerfjord Fisk

SE Byggservice overleverte nytt mannskapshus og trommelfilterhus til Sigerfjord Fisk i Fiskfjorden litt tidligere i vår. «Det er fantastisk å kunne gi de ansatte dette, det har de virkelig fortjent» sier gründer og eier Trond Geir Reinsnes.

Siden 1991 har Sigerfjord Fisk AS produsert rødfisk. «Vi har bygd stein på stein. Nå var det rom for oppgradering» sier Trond Geir fra produksjonslokalene i Fiskfjord.

Produktet ishavsrøye er så etterspurt at bedriften ikke klarer å etterkomme mer enn rundt 70 prosent av alle som vil ha. Dermed er det også rom for vekst i produksjonsanlegget i Fiskfjord. Bedriften har 12 heltidsansatte, med fem i Fiskfjord og syv i Sigerfjord.

SE Byggservice har bygd det nye huset – arkitekttegnet av Gøril Lilleng og Finn Gammelgaard – der oppholdsrommet har store vinduer med utsyn i alle retninger. På en solrik dag er idyllen fullkommen i et fantastisk naturlandskap. Det er brukt syv millioner kroner på oppgraderinga, en sum som Reinsnes betegner som «peanuts for laksegigantene, men et betydelig løft for oss».

Vi takker for oppdraget, og ønsker Sigerfjord Fisk lykke til med videre drift i nybyggene!

Kilde: BLV.
Bilde: Stian Andersen.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email