Nytt-profilprogram2
Nytt-profilprogram2
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

Nytt profilprogram

01. juli ble det nye profilprogrammet til Sortland entreprenør og SE-gruppen presentert for prosjektleder og arbeidsformenn hos Sortland entreprenør. I presentasjonen inngikk avdukning av et stort plateskilt på administrasjonsbygget til firmaet.
Det er Svein Terje Eliassen og Svein Spjelkavik hos Andøy-bedriften God strek AS som har stått for utforminga av profilprogrammet.

– Vi er stolte over å ha hatt jobben med å utforme de nye retningslinjene for det visuelle utrykket til det ærverdige entreprenørfirmaet. Vi hadde jobben med å produsere 50-års-jubileet for SE-gruppen sist høst, og arbeidet med å utforme en tydelig profil har pågått siden da. Dette er en av de mest omfattende profilprogrammene vi har laget, sier Svein Spjelkavik hos God strek.

Regionale leverandører
Sortland entreprenør og SE-gruppen er opptatt av at regionale leverandører skal brukes der det er mulig når den nye profilprgrammet skal settes ut i livet. – Bildekor og skilting, hjelmdekor og alt av byggeplassmerking er gjort hos Trykkmann skiltdesign på Stokmarknes, K Nordals trykkeri har stått for trykksaker og XL Bygg på Sortland leverer arbeidstøy. Det har vært en fryd å jobbe med folkene i disse underleverandørene. Dette er proffe folk som kan sine saker, sier Svein Spjelkavik.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email