Bilde av en byggeplass
Risoyhamn-skole-bygget-reiser-seg-5
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

Risøyhamn Skole – Nå reiser bygget seg snart

Etter flere måneder og mye arbeid i grunnen begynner endelig skolen å reise seg. Vi er straks ferdige med betongarbeidene. Dette er typisk arbeid som krever mye tid, men som ikke er så veldig synlig. Per nå har vi støpt høyvegger, heissjakt og trappesjakter og man begynner å se konturene av bygget.
Nå framover blir det stor aktivitet ute på Risøyhamn og vi vil se at skolen reiser seg kjapt. I løpet av mai skal vi ha tett bygg i henhold til framdriftsplanen, og dette takket være mye elementproduksjon.

Flere av våre underentreprenører jobber nå for fult med å prosjektere og produsere vegg og takelementer til store deler av skolen. Veggelementene er så lokal at de produseres rett over broen hos Hålogaland Element.

Stålet er levert og vi startet i forrige uke montasjen og deretter går det slag i slag med hulldekkemontasje, veggmontasjen og takmontasje til tett bygg i løpet av mai. Vi går inn i en spennende tid for prosjektet med mye som skjer på en og samme tid.

Legger ved et par bilder som viser status på prosjektet og prosessen for å komme hit. Så skal vi komme tilbake med en oppdatering når vi har fått tett bygg.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email