Bilde av to unge menn
To-nye-traineer
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

To nye traineer i Sortland Entreprenør

Look North programmet er ment å være ett bindeledd mellom nyutdannede og arbeidslivet i regionen. Hovedmålet er å synliggjøre Vesterålen som et reelt alternativ for nyutdannede og gi traineekandidater en kickstart i karrieren. Som en stor aktør i næringslivet i Vesterålen syntes vi i Sortland Entreprenør at det er veldig viktig å være med på denne profileringen, og har med glede tatt i mot to traineer. Det skal heller ikke legges skjul på at vi ser en stor verdi i å få unge arbeidsvillige personer inn i bedriften.

Etter fjorårets suksess ved ansettelse av Øystein, som er ferdig med traineeperioden og nå er prosjektleder, har vi stor glede av å ansette to nye traineer. Vi har god erfaring ved ansettelse av ung arbeidskraft og ønsker derfor å satse på flere unge nyutdannede ingeniører.

Lars Langø er nylig ferdig med sin bachelorgrad som byggingeniør med spesialisering innen konstruksjon fra NTNU Ålesund. Lars har i tillegg fagbrev som tømrer, og han er derfor en god kandidat for produksjonsstyring og oppfølging.

Thomas Kløften er i likhet med Lars nylig ferdig med sin bachelorgrad som byggingeniør med spesialisering innen konstruksjon fra NTNU Trondheim. Thomas vil bli rettet inn mot en prosjekteringsrolle i Sortland Entreprenør.

Begge er et friskt tilskudd til Entreprenøren og har allerede blitt satt inn i den daglige produksjonen. Med god oppfølging fra dyktige prosjektledere satses det på den god, men bratt lærekurve.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email