Vi-styrker-laget1
Vi-styrker-laget1
Sortland Entreprenør
Sortland Entreprenør

Vi styrker laget

Ny prosjektleder i Sortland Entreprenør

Gunnar Einejord er tilbake i Sortland Entreprenør etter å ha jobbet 3 år i Asplan Viak. Før det jobbet han 7 år i Sortland Entreprenør og har blant annet vært prosjektleder for utbyggingen av Kulturfabrikken og Sortland Videregående skole.

Han hadde sin første arbeidsdag 01.juni og er allerede i gang som prosjektleder for renovering av Lerøy sine lokaler på Melbu.

Ny trainee i Sortland Entreprenør

Vi har til sammen 3 traineer i løpet av de siste tre årene i Sortland Entreprenør – med stor suksess. Disse er i dag alle prosjektledere hos oss.

Vi har god erfaring på ansettelse av ung arbeidskraft, og velger derfor igjen å satse på en nyutdannet ingeniør.

Aleksander Gregersen er nylig ferdig med sin bachelorgrad som byggingeniør fra Universitetet i Tromsø, campus Narvik, med konstruksjon og husbygging som hovedfag. Bacheloroppgaven var en logistikkoppgave som i grove trekk tok for seg entreprenørenes bestillingsrutiner, intern informasjonsflyt og møterutiner.

I den forbindelse ble noen ansatte på Sortland Entreprenør intervjuet, og nye veiledende verktøy og ledelinjer ble presentert som løsning for videre utvikling innad i bedriften.

Han er nå ansatt som trainee, og vil bli rettet inn mot en prosjektelederrolle i Sortland Entreprenør.

Vi er veldig fornøyd med å ha de med på laget. Kombinasjonen mellom ungt pågangsmot og erfaring gjør at vi styrker vår posisjon i markedet. Vi ønsker dem velkommen.

Del denne nyheten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email